Све категорије
EN

ПОРТФОЛИО

Стиле Артс уз непрекидне напоре и упорну потрагу за уметношћу, ослањајући се на богато искуство и ресурсе акумулиране у великим пројектима, СА је предузела више од 5,000 врста уметничких пројеката и пројеката широм света.
Архитектура Фасада
  • Лондончанин

  • ПЛА Хонгконг Гарнисон Екхибитион Центер

  • Оне 30 Хиде Парк

  • Хуафа Малл

  • Лисбоа Палаце Хотел Цасино Цомплак Цотаи, Макао

  • Пекинг Универсал Студиос Цити Валк

  • Тематски парк света бајки Острво цвећа океана

  • Гуангзхоу Баииун Цоллеге

  • Дулвицх Цоллеге, Сингапур

ИЗАБРАНИ ПРОЈЕКТИ

Пројекат куполе хотела Х1А Универсал Студиос Пекинг

Иако је пројекат куполе хотела Х1А Универсал Студи-ос Пекинг мали, он је од великог значаја. За пројекат куполе хотела Х1А, због висине куполе (више од 60 метара), постојаће скривена опасност од ометања радарске станице.

Стручњаци сугеришу да дизајн горње конструкције може да испуни неметалну структуру (метал целог пројекта не може да пређе 160 кг), да може да постигне перформансе сагоревања класе А и захтеве отпорности на ватру, као и да испуни структурне прорачуне на Исто време.

Кроз иновативни развој новог материјала ултра танког ГРЦ-а, користећи БИМ систем за пројектовање и демонстрацију генијалног структуралног дизајна, савршено решава потешкоће у изградњи хотелске куполе: 12 метара дуг једноделни ГРЦ производ се користи за усавршавање облика , а ФРП се користи као компонента кобилице. Уз бројне дискусије, праксу и подршку консултаната и стручњака, верификација је завршена, што је власник високо препознао.

 

Пекинг Универсал Студиос Цити Валк, ГРЦ пројекат фасаде зграде. ГРЦ материјал реплика цигле и културног камена, ефекат атмосферских утицаја и узнемирујући, савршено даје карактер теми класичних зграда.

ТХЕ ЛОНДОНЕР

Лондонер оф Мацау је изградила Лас Вегас Сандс Гроуп како би преобликовала Сандс Цотаи Централ у нови интегрисани пројекат развоја одмаралишта. Фасада Лондончана користи Дом парламента као нацрт. Вестминстерска палата је класична британска величанствена готичка зграда.

Његов изглед је величанствен и величанствен, а облик хармоничан и грациозан. Врх је крунисан великим бројем малих кула, док су зидови украшени шиљастим лучним прозорима, грациозним рељефима и вијенцима, и интарзијама. Камени орнаменти на плетеним прозорима и уређеним нишама на спољним зидовима исклесани су богатим и живописним скулптурама људи.

Готичка архитектура је веома важан архитектонски стил у историји архитектуре са врхунском технологијом и високим уметничким квалитетом. Као највећа готичка грађевина на свету, Вестминстерска палата је без премца у својој врсти.

СтилеАртс је одговоран за развој дизајна, производњу производа, предмонтажу и пре испоруке ГРЦ спољашњег зида зграде. Површина пројекта је око 30,000 квадратних метара. Да бисмо постигли савршену репродукцију класичних зграда, настављамо да развијамо и иновирамо нове материјале и ЦНЦ технике гравирања како бисмо савршено комбиновали технологију и уметничко стваралаштво. Ефикасно управљање и контрола пројектних информација кроз БИМ систем омогућава тачно и ефикасно извођење пројекта.

ЈИНВАН ХУАФА МАЛЛ

Хуафа Малл, ГРЦ фасадни пројекат, фасада овог пројекта је комбинована са разним једноставним ефектима линија, укључујући таласасте линије, геометријске блокове и тако даље, што је пуно модерног и технолошког смисла.

ГУАНГЗХОУ БАИИУН ЦОЛЛЕГЕ

За ГРЦ пројекат колеџа Гуангџоу Баијун, наша компанија је одговорна за дубински дизајн, производњу производа и снабдевање ГРЦ производа школског центра за размену и научно-истраживачке зграде. Површина пројекта је 9,000 квадратних метара. То је типичан ГРЦ пројекат закривљеног спољашњег зида зграде.

ОНЕ 30 ХИДЕ ПАРК

Оне30 Хиде Парк, је небодер од 38 спратова са укупно око 140 врхунских стамбених станова. Смештен у срцу централног пословног округа Сиднеја, Ливерпул Стреет и Елизабетх Стреет, модерне минималистичке архитектуре.

Наша компанија је била одговорна за пројектовање и производњу бетона ултра високих перформанси за фасаде зграда. У комбинацији са архитектонским стилским ефектом блокова зграда, једноставне линије деле стаклену фасаду на различите и уредне геометријске квадрате, стварајући динамичан и модеран визуелни ефекат.

ЦРКВА СВЕТИХ ПЕТРА И ПАВЛА НИНГДЕ

Стиле Артс је преузео дизајн пројекта, производњу (Ектериор ГРЦ + Индоор ГРГ) и монтажу; Овај дизајн укључује бројне лукове и закривљеност плафона како би се изразиле глатке естетске карактеристике ентеријера и екстеријера како би се показала симетрична лепота ове достојанствене структуре.