Све категорије
EN

Гипс ојачан стакленим влакнима (ГРГ)

Гипс ојачан стакленим влакнима (ГРГ), то је модификовани материјал за декорацију гипса од влакана, користећи висококвалитетни природни модификовани гипс као основни материјал, додајте стаклена влакна високе чврстоће отпорна на алкалије и малу количину еколошки прихватљивих адитива, претходно ливење Направљени нови декоративни материјали , Широко се користи због своје мале тежине, добре чврстоће и лаког транспорта и инсталације.

ГРГ Углавном се користи у затвореном простору или у заштићеним просторима, који се у фабрици могу произвести у готово било који облик и величину. То је ватроотпорни материјал класе А, спојеви се лако могу заптити и поправити. ГРГ је економичан материјал, може се користити у архитектонским апликацијама као што су плафони, стубови, декоративни зидни панели, куполе, скулптуре, преграде, светлосна корита и још много тога.

Карактеристика
Дорада
Површина ГРГ-а може бити обојена у било коју боју, може се направити у било који облик и богатим ефектима као што су издубљивање, симулационо моделирање итд.

ГРП Пројецтс