Све категорије
EN

ПОРТФОЛИО

Стиле Артс уз непрекидне напоре и упорну потрагу за уметношћу, ослањајући се на богато искуство и ресурсе акумулиране у великим пројектима, СА је предузела више од 5,000 врста уметничких пројеката и пројеката широм света.
ТЦП Сцулптинг
 • Тематски парк света бајки Острво цвећа океана

 • Тематски парк у Шангају

 • Доха Оасис Куест Затворени тематски парк

 • Оцеан Фловер Исланд

 • Цоунтри Гарден Текас Ватер Ворлд

 • Јунгле Роллер Цоастер оф Цхимелонг Оцеан Кингдом

 • Стаклени мост Зхангјиајие са ТЦП стубом од камена + 50 м Бунгее мост + љуљашка

  ИЗАБРАНИ ПРОЈЕКТИ

  ЦОУНТРИ ГАРДЕН ТЕКСАС ВАТЕР ВОРД
  Вуцхуан Цоунтри Гарден. Залив Динглонг се налази у граду Вучуан, приобално подручје Зхањианг, Гуангдонг. Цео пројекат су изградиле Динглонг Гроуп и Цоунтри Гарден Гроуп, а ангажовале су компанију за планирање и дизајн светске класе, Аткинс, да изврши целокупно планирање. Пројекат покрива површину од 16,000 му. Шема заснована на цртању и функционалним захтевима, усваја напредни БИМ како би се постигла строга контрола за целу процедуру од производње до инсталације. Ефекат каменог рада односи се на реалистичне слике Великог кањона Колорадо.
  Стаклени мост Зхангјиајие са ТЦП стубом од камена + 50 м Бунгее мост + љуљашка

  Стаклени мост Зхангјиајие Гранд Цанион, познат по својој највишој и најдужој научној и технолошкој иновацији на свету, освојио је награду Артхур Хаидн са 35. међународне конференције о мостовима.

  Главни распон стакленог моста био је 430 метара. Један се протеже кроз кањон. Палуба моста била је дуга 375 метара и широка 6 метара. Палуба моста је била око 300 метара од дна. Стил Артс је учествовао у производњи 50-метарског стуба моста за стаклени мост Зхангјиајие--ТЦП стена, од развоја дизајна пројекта до изградње челичне конструкције и конструкције челичне мреже.

  Уметнички ефекат ТЦП камених радова био је природно интегрисан са целокупним пејзажом Зхангјиајиеа. Постизањем јаке тачке ослонца за мост од 430 метара, терен Зхангјиајиеа је стрм и изградња је тешка, а одличан израз и савршен завршетак пројекта довољни су да илуструју наш дизајн, технологију и могућности изградње на лицу места. .

  Јунгле Роллер Цоастер оф Цхимелонг Оцеан Кингдом (ТЦП)
  Изглед имитације ТЦП дрвета,У овом пројекту користили смо 3Д модел и технологију 3Д штампања да анализирамо структуру и користили смо ТЦП вајарски занат да бисмо постигли текстуру дебла.
  УНИВЕРЗАЛНИ СТУДИЈИ ПЕКИНГ

  За пројекат Пекинг Универсал Студиос, наша компанија је водила блиске академске дискусије и сарадњу са др Фенг Пенгом са Института за неметалне материјале Универзитета Тсингхуа.

  Кроз иновативни развој новог материјала УХПЦ, коришћење дизајна БИМ система и демонстрацију генијалног конструктивног дизајна, савршено решење за тешкоће изградње хотелске куполе: На надморској висини од 50-60 метара, купола је направљена од -метални материјали (да би се избегле сметње радарској станици), ФРП се користи као структурно ребро, а 12 метара дугачак УХПЦ производ са једним чипом се користи за завршетак облика.

  Након много дискусија, праксе и подршке кинеских и америчких консултаната и стручњака, верификација је завршена и добила је велико признање од стране власника.