Све категорије
EN

ПОРТФОЛИО

Стиле Артс уз непрекидне напоре и упорну потрагу за уметношћу, ослањајући се на богато искуство и ресурсе акумулиране у великим пројектима, СА је предузела више од 5,000 врста уметничких пројеката и пројеката широм света.
Тхеме Хотел
 • Цхимелонг Хенгкин Баи Хотел

 • Винн Палаце Макао

 • Мессилла Беацх Хотел Кувајт

 • Хотел Цхимелонг Пенгуин

 • ЛИСБОА ПАЛАЦЕ ХОТЕЛ ЦАСИНО ЦОМПЛЕКС ЦОТАИ, МАКАО

 • Хотел Лоуис КСИИИ, Макао

  ИЗАБРАНИ ПРОЈЕКТИ

  Пројекат куполе хотела Х1А Универсал Студиос Пекинг

  За пројекат Пекинг Универсал Студиос, наша компанија је водила блиске академске дискусије и сарадњу са др Фенг Пенгом са Института за неметалне материјале Универзитета Тсингхуа.

  Кроз иновативни развој новог материјала УХПЦ, коришћење дизајна БИМ система и демонстрацију генијалног конструктивног дизајна, савршено решење за тешкоће изградње хотелске куполе: На надморској висини од 50-60 метара, купола је направљена од -метални материјали (да би се избегле сметње радарској станици), ФРП се користи као структурно ребро, а 12 метара дугачак УХПЦ производ са једним чипом се користи за завршетак облика.

  Након много дискусија, праксе и подршке кинеских и америчких консултаната и стручњака, верификација је завршена и добила је велико признање од стране власника.

  Хотел Цхимелонг Пенгуин (ГРЦ+ГРГ)

  Зхухаи Цхимелонг Пенгуин Хотел - највећи светски пингвин поларни хотел са укупном грађевинском површином од приближно 180,000 квадратних метара; Хотел има 1888 апартмана за госте и 5 препознатљивих тематских ресторана, као и велики ресторан и комерцијалну улицу; Са темом пингвина, у комбинацији са морским значењем и јарким бојама плаже, ствара опуштену атмосферу за одмор.

  Стиле Артс је урадио: ГРГ у холу хотела, ГРЦ на фасади хотела, ГРГ у кафетерији Емперор Пенгуин, ГРГ у ресторану Фиреворкс Таицхунг и ГРЦ у ресторану Фоунтаин Скуаре. Декоративни стуб спољне галерије (ГРЦ ТЦП), стил и линије предворја (ГРГ), ресторан и кафетерија са темом пингвина (ГРГ украсни стуб, украсни панели пингвина)

  Пројекат хотела Зхухаи Цхимелонг Хенгкин Баи
  Зхухаи Цхимелонг Хенгкин Баи Хотел (инвестиција од 20 милијарди) је хотел са 6 звездица, који покрива површину од 300000 квадратних метара, са укупним бројем од 1888 соба. Стилеарт има част да учествује у детаљном дизајну и снабдевању ГРГ, ГРЦ, ТЦП производа и добио је прилику да блиско сарађује са познатим одличним уметницима како би завршио пројекат.
  ЛИСБОА ПАЛАЦЕ ХОТЕЛ КАЗИНО КОМПЛЕКС ЦОТАИ, МАКАО (ПОДИЈУМ ГРЦ, ЈУЖНИ ДЕО ГРП)

  ПРОЈЕКАТ ЛИСБОА ПАЛАЦЕ ХОТЕЛ & ЦАСИНО ЦЕНТЕР (Подијум: ГРЦ, јужна фасада: ГРП, унутрашња главна купола: ГРГ, плафон на улазу: ГРГ, фасада: ГРЦ)

  У овом пројекту, Стиле Артс је учествовао у фази развоја дизајна + свеобухватне примене БИМ система + фази производње.

  Про_к0002_јецт се налази у близини Гимназије источних азијских игара Цотаи Цити Мацау, укључујући 3 луксузна хотела који нуде око 2,000 соба за госте, од којих 90% нису елементи за игре, а укупна архитектура је била француска класична. СА је преузела најкомплекснији подијум зграде, ГРЦ, ГРП-ов пројекат развоја и производње, са укупном површином учешћа од 60,000 квадратних метара.

  Винн Палаце Мацау Подиум Маин Цасино Фит Оут (ГРГ)
  Винн Палаце је први одмаралиште у стилу Лас Вегаса у Азији. Одговорни смо за уређење казина према дизајну хотела Винн у Лас Вегасу. Током производње производа, усвојили смо 3Д модел и 3Д штампање како бисмо постигли висок стандард глатког облика са двоструком кривином, глаткоћу производа и на крају смо добили високе коментаре и признање од стране власника и генералног извођача
  Стандардне собе、Апартмани и ходник хотела Луј КСИИИ Макао (ГРГ)
  На основу дизајна палате Лувр, разумемо културу Европе и израз уметничког језика, у потпуности одражавају луксуз француске палате, изузетну уметничку скулптуру и живописно моделовање.