Све категорије
EN

ПОРТФОЛИО

Стиле Артс уз непрекидне напоре и упорну потрагу за уметношћу, ослањајући се на богато искуство и ресурсе акумулиране у великим пројектима, СА је предузела више од 5,000 врста уметничких пројеката и пројеката широм света.
Тематски парк
 • Тематски парк света бајки Острво цвећа океана

 • Тематски парк у Шангају

 • Доха Оасис Куест Затворени тематски парк

 • Океанско краљевство Џухај Чимелонг

 • Пекинг Универсал Студиос Цити Валк

 • Оцеан Фловер Исланд

 • Цоунтри Гарден Текас Ватер Ворлд

 • Јунгле Роллер Цоастер оф Цхимелонг Оцеан Кингдом

 • Стаклени мост Зхангјиајие са ТЦП стубом од камена + 50 м Бунгее мост + љуљашка

  ИЗАБРАНИ ПРОЈЕКТИ

  Шангајски Дизниленд

  Шангајски Дизниленд, први Дизнијев тематски парк у континенталној Кини, налази се у Новом граду Чуанша, нови округ Пудонг у Шангају. Званично је отворен 16. јуна 2016. То је први Дизнијев тематски парк у континенталној Кини, трећи у Азији и шести у свету.

  Парк има седам тематских зона: Мицкеи Стреет, Фантаси Гарден, Адвентуре Исланд, Треасуре Баи, Томорровланд, Фантаси Ворлд, Тои Стори Парк; два тематска хотела: Схангхаи Диснеиланд Хотел, Тои Стори Хотел; и многе светске премијере пројекта.

  Наша компанија је одговорна за дизајн производа, производњу и монтажу 11 блокова парка (ГРЦ, ГРП/МАИ)

  S.O.W. included facade: 402、403、404、405、406、409、411、412、414、415、416

  Острво океанског цвећа (Роцкворк、Тематски парк света бајки、 Сеа Ворлд)

  Острво цвећа у океану Хаинан је велики развојни пројекат Евергранде групе у последњих неколико година, са циљем да се изгради врхунско вештачко острво и туристички пројекат вековне класе. Пројекат има укупну површину од 54 хектара.

  Дечји свет острва цвећа океана, који покрива пет тематских области кинеске митологије, западноевропских бајки, старогрчке митологије, америчких племенских бајки и древних арапских бајки, и више од 30 међународних великих играчких пројеката.

  Наша компанија је одговорна за пројекат тематског паковања фасада зграда у западној Европи и подручју Кине (укупно 11 грађевинских јединица). Укључујући креативни дизајн, развој техничког дизајна, производњу производа и инсталацију и изградњу на лицу места.

  Доха Оасис Куест Затворени тематски парк

  Доха Оасис је свеобухватан затворени тематски парк у Дохи, Катар. Власник се нада да ће посетиоцима представити импресивно искуство катарске културе Дохе.

  Наша компанија учествује у визуелном тематском раду пројекта, од шеме до имплементације пројекта, укључујући креативни дизајн, структурални дизајн, свеобухватну примену материјала, развој дизајна и дизајн мурала и производњу, како би се у потпуности разумела и изразила визуелна привлачност парка.

  Уметничка тема парка подразумева колизију много различитих материјала и техничких структура, што представља одређене изазове за управљање и контролу пројекта.

  БИМ систем управљања пројектима је усвојен да прецизно симулира специфичну ситуацију облика и структуре архитектонске уметности, унапред реши проблем унакрсних операција на лицу места, избегне и смањи рад на модификацијама на лицу места и ефикасно уштеди време изградње и изградње. трошкови.

  Зхухаи Цхимелонг Интернатионал Оцеан Ресорт
  Цхимелонг Гроуп је уложила 20 милијарди јуана у изградњу међународног океанског одмаралишта Зхухаи Цхимелонг. СтилеАрт учествује у дубинском дизајну и производњи неких уметничких производа Оцеан Кингдом, Хенгкин Баи Хотела и Пенгуин Хотела, користећи ГРГ, ГРЦ и ТЦП материјале на свеобухватан начин. Да би служили пројекту, наш уметнички тим сарађује са врхунским међународних уметника да заједно креирају путовање из снова на океан.